FORUM AKWARYSTYCZNE CZĘSTOCHOWA

FORUM AKWARYSTYCZNE CZĘSTOCHOWA Strona Główna FORUM AKWARYSTYCZNE CZĘSTOCHOWA
CZĘSTOCHOWSKIE FORUM AKWARYSTYCZNE

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Uwagi i usterki
Autor Wiadomość
MichałK 
Moderator


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 15 Lis 2012
Posty: 637
Skąd: Cz-wa Centrum
Wysłany: 2013-01-24, 18:57   

Wchodzę na forum z 2 komputerów w domu i w pracy , a także z tableta i telefonu . Za każdym razem jak wchodzę z innego sprzętu muszę się na nowo logować . Dobrze by było coś z tym zrobić , bo na innych forach tak mi sie nie dzieje .
_________________
http://akwaczest.pl/viewt...er=asc&start=15





 
     
Rammek 
Administrator


Pomógł: 48 razy
Dołączył: 11 Lis 2012
Posty: 3495
Skąd: Częstochowa

Wysłany: 2013-01-24, 19:55   

To jest chyba nieuniknione :(
Na holenderskim jest tak samo.
_________________
www.akwaczest.pl - Częstochowskie Forum Akwarystyczne

To co Nas łączy potrafi Nas podzielić.
 
 
     
hornet 
Mariusz


Pomógł: 11 razy
Dołączył: 06 Sty 2013
Posty: 563
Skąd: Słoneczna Kalifornia
Wysłany: 2013-01-24, 20:32   

panowie a ja wchodze z telefonu i nie widze sb, tzn za kazdym razem widze inne wiadomosci, a to z wczoraj,a to z przed paru dni.. Nigdy nie ma ostatnich kilku tak jakby sie nie przewijal do konca a stanal gdzies miedzy wierszami.

Na czfa jest ok, moze wrzuccie podobna poprawke?
_________________
Szanuję wszystko co trwa dłużej niż ludzie..

472 l ogólne R.I.P.

200L panoramix multirybex

38 l gupiczarnia

25l Schrimp World
 
     
Rammek 
Administrator


Pomógł: 48 razy
Dołączył: 11 Lis 2012
Posty: 3495
Skąd: Częstochowa

Wysłany: 2013-01-24, 22:06   

hornet, za każdym razem wchodzę z telefonu z pracy i wszystko jest ok. ;)
Może po prostu nie przewija Ci na sam dół SB?
_________________
www.akwaczest.pl - Częstochowskie Forum Akwarystyczne

To co Nas łączy potrafi Nas podzielić.
 
 
     
hornet 
Mariusz


Pomógł: 11 razy
Dołączył: 06 Sty 2013
Posty: 563
Skąd: Słoneczna Kalifornia
Wysłany: 2013-01-24, 22:18   

dokladnie, nie wiem jakie Wy macie telefony zakladam ze smartfony. Ja smigam z opery mini na nokii C3...
_________________
Szanuję wszystko co trwa dłużej niż ludzie..

472 l ogólne R.I.P.

200L panoramix multirybex

38 l gupiczarnia

25l Schrimp World
 
     
Kuba 


Pomógł: 29 razy
Dołączył: 14 Lis 2012
Posty: 2393
Skąd: Cz-wa Wyczerpy
Wysłany: 2013-01-24, 22:34   

No mnie też trochę irytuje to logowanie się jak zaloguje gdzie indziej ale chyba jakoś to przeżyje skoro nie da rady nic zrobić
_________________
tel. pięć09 trzy84 trzy14
GG. 4874290
 
 
     
Kuba 


Pomógł: 29 razy
Dołączył: 14 Lis 2012
Posty: 2393
Skąd: Cz-wa Wyczerpy
Wysłany: 2013-01-25, 12:06   

Jeszcze dziwnie widać zdjęcia jak np. tutaj http://akwaczest.pl/viewtopic.php?p=2944#2944 nie ma normalnych kolorów tylko trzeba kliknąć na zdjęcie to się w nowym oknie otwiera z normalnymi kolorami
_________________
tel. pięć09 trzy84 trzy14
GG. 4874290
 
 
     
Rammek 
Administrator


Pomógł: 48 razy
Dołączył: 11 Lis 2012
Posty: 3495
Skąd: Częstochowa

Wysłany: 2013-01-25, 12:52   

To wiem, ale to Michał miał się pytać zarządcy serwera bo to na 99% tam leży problem ;)
_________________
www.akwaczest.pl - Częstochowskie Forum Akwarystyczne

To co Nas łączy potrafi Nas podzielić.
 
 
     
Kaeste 


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 02 Sty 2013
Posty: 1139
Skąd: Częstochowa-Północ
Wysłany: 2013-01-25, 12:56   

kuba1708 napisał/a:
nie ma normalnych kolorów tylko trzeba kliknąć na zdjęcie to się w nowym oknie otwiera z normalnymi kolorami

Ale to się chyba ustawia z tego co pamiętam jest taka opcja która w miniaturach nie daje fuull kolorów po to by się szybciej strona wgrywała jak jest dużo fotek. To się kurcze gdzieś ustawiało w ustawieniach admina.

No tak chyba znalazłem:
W ustawieniach admina>zakładka album zdjęć>ustawienia minigalerii>Jakość miniatur zdjęć (1-100) to powinno być to.
_________________
40L - Krewetkoroom
200L - ZALANE 23.07.2014
Ostatnio zmieniony przez Kaeste 2013-01-25, 13:17, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Rammek 
Administrator


Pomógł: 48 razy
Dołączył: 11 Lis 2012
Posty: 3495
Skąd: Częstochowa

Wysłany: 2013-01-25, 13:57   

Trochę inaczej, ale byłeś blisko ;)
Naprawię to jak wrócę do domu.
_________________
www.akwaczest.pl - Częstochowskie Forum Akwarystyczne

To co Nas łączy potrafi Nas podzielić.
 
 
     
kostrzewa87 


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 16 Lis 2012
Posty: 174
Skąd: Oświęcim
Wysłany: 2013-02-06, 12:41   

Droga administracjo :D zauważyłem iż nie ma poprawnej ikonki w prawym dolnym rogu dla systemu operacyjnego windows 8 ;) ikonka, którą mam to ikona z windy 2000 lub 98 :P a niefortunnie mam w8, jesteście w stanie to zmienić? tu jest przykładowa ikona (no dobra, w sumie to mniejszy obraz :P ale można pomniejszyć) http://screenshots.en.sft...-icon.jpg1.jpeg , którą można użyć w tym celu ;)
Pozdrawiam
_________________
35L http://akwaczest.pl/viewtopic.php?t=43
Naprawa dysków twardych HDD : https://www.facebook.com/naprawadyskow.hdd
 
     
Kaeste 


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 02 Sty 2013
Posty: 1139
Skąd: Częstochowa-Północ
Wysłany: 2013-02-12, 13:25   

Admini techniczni. Coś się spopsało gdyż uaktualnić chcę profil wyskakuje mi takie coś:
Pole: Skąd się dowiedziałeś o forum? jest wymagane.
Natomiast jak wpisuję np. Od ziomka to wyskakuje mi takie coś: Pole: Skąd się dowiedziałeś o forum? musi być w postaci numerycznej..
Więc naprawcie albo najlepiej wyrzućcie to pytanie bo jest zbędne w profilu, może być w ankiecie a nie w profilu. wpisałem liczbę 1 ale nie wiem o co chodzi i jak jest moja odpowiedź:/
_________________
40L - Krewetkoroom
200L - ZALANE 23.07.2014
 
     
Rammek 
Administrator


Pomógł: 48 razy
Dołączył: 11 Lis 2012
Posty: 3495
Skąd: Częstochowa

Wysłany: 2013-02-12, 14:43   

To jest blokada dla botów zagranicznych ;)
_________________
www.akwaczest.pl - Częstochowskie Forum Akwarystyczne

To co Nas łączy potrafi Nas podzielić.
 
 
     
hornet 
Mariusz


Pomógł: 11 razy
Dołączył: 06 Sty 2013
Posty: 563
Skąd: Słoneczna Kalifornia
Wysłany: 2013-02-12, 15:01   

rammek 3x dzisiaj pisalem posta i doszedlem do max po czym wysylajac czekam dlugo i ch*j... Nie ma posta a strona wygaduje ze trzeba uzupelnic pole o tresc wiadomosci... 3x pisania po 30 min i jestem wk***iony...
_________________
Szanuję wszystko co trwa dłużej niż ludzie..

472 l ogólne R.I.P.

200L panoramix multirybex

38 l gupiczarnia

25l Schrimp World
 
     
kostrzewa87 


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 16 Lis 2012
Posty: 174
Skąd: Oświęcim
Wysłany: 2013-02-12, 15:02   

Rammek, kombinujecie coś z tym mini logiem dla windy 8 ?
_________________
35L http://akwaczest.pl/viewtopic.php?t=43
Naprawa dysków twardych HDD : https://www.facebook.com/naprawadyskow.hdd
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0,119 sekundy. Zapytań do SQL: 9