FORUM AKWARYSTYCZNE CZĘSTOCHOWA

FORUM AKWARYSTYCZNE CZĘSTOCHOWA Strona Główna FORUM AKWARYSTYCZNE CZĘSTOCHOWA
CZĘSTOCHOWSKIE FORUM AKWARYSTYCZNE

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Uwagi i usterki
Autor Wiadomość
stach532 

Dołączył: 22 Lis 2012
Posty: 5
Skąd: Panki
Wysłany: 2012-11-28, 21:05   

To o czym pisał MYSZON to czarna magia ,wnuki wiedzą więcej niż ja.
 
     
Spicy99 


Pomógł: 30 razy
Dołączył: 15 Lis 2012
Posty: 1014
Skąd: Częstochowa - Północ
Wysłany: 2012-11-29, 13:14   

Nie wiem o co w ogóle ta dyskusja. Na tylu forach jest taka opcja i to nic nadzwyczajnego ;)
_________________
Było m.in. ~60l
Jest - 128l - ogólne


,,Rybom woda, ludziom zgoda'' - Aleksander Fredro
 
 
     
sonik 


Dołączyła: 18 Lis 2012
Posty: 21
Skąd: Blachownia
  Wysłany: 2012-12-04, 14:27   

Blondynką nie jestem a czuję się w tym momencie lekko utleniona, o co chodzi z tym you ? :/
Co ja mam usunąć ?! :beczy: :) ;)
_________________
30l w przygotowaniu solniczka
126l krewetki red cherry , babaulti + raczki CPO
 
 
     
kołek 
gettinhigh


Pomógł: 54 razy
Dołączył: 17 Lis 2012
Posty: 2254
Skąd: Częstochowa- Raków
Wysłany: 2012-12-04, 16:08   

hehe no właśnie tu chodzi o to yo'u że jak wpiszesz [you,] bez przecinka to wyskakuje nick osoby oglądającej post w którym został zastosowany ten zwrot.
Nic nie musisz usuwać :D
 
     
sonik 


Dołączyła: 18 Lis 2012
Posty: 21
Skąd: Blachownia
Wysłany: 2012-12-04, 17:59   

kołek napisał/a:
hehe no właśnie tu chodzi o to yo'u że jak wpiszesz [you,] bez przecinka to wyskakuje nick osoby oglądającej post w którym został zastosowany ten zwrot.
Nic nie musisz usuwać :D


Dzięki , wróciłam do swojego koloru ;) :mrgreen:
_________________
30l w przygotowaniu solniczka
126l krewetki red cherry , babaulti + raczki CPO
 
 
     
sqerty 


Dołączył: 20 Lis 2012
Posty: 132
Skąd: Ostrowy nad Okszą
Wysłany: 2012-12-04, 18:13   

Tam gdzie ty widzisz sonic, tam ja widzę sqerty, a kołek tam widzi kołek itd :D
 
 
     
kostrzewa87 


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 16 Lis 2012
Posty: 174
Skąd: Oświęcim
Wysłany: 2012-12-11, 18:56   

Czy tylko ja tak mam czy ogółem się coś zrypało?? tzn - nie może się u mnie załadować logo forum.
_________________
35L http://akwaczest.pl/viewtopic.php?t=43
Naprawa dysków twardych HDD : https://www.facebook.com/naprawadyskow.hdd
 
     
Rammek 
Administrator


Pomógł: 48 razy
Dołączył: 11 Lis 2012
Posty: 3495
Skąd: Częstochowa

Wysłany: 2012-12-11, 23:02   

Wszystko działa ;)
_________________
www.akwaczest.pl - Częstochowskie Forum Akwarystyczne

To co Nas łączy potrafi Nas podzielić.
 
 
     
Boomer 


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 11 Lis 2012
Posty: 875
Skąd: Rędziny
Wysłany: 2012-12-13, 21:38   

Przez przypadek napisałem posta jako gość w temacie dotyczącym nabicia butli.
Tak ma być, czy coś się odblokowało ?
 
 
     
Rammek 
Administrator


Pomógł: 48 razy
Dołączył: 11 Lis 2012
Posty: 3495
Skąd: Częstochowa

Wysłany: 2012-12-13, 22:29   

Już wszystko powinno grać i buczeć :D
_________________
www.akwaczest.pl - Częstochowskie Forum Akwarystyczne

To co Nas łączy potrafi Nas podzielić.
 
 
     
Futrzak

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 15 Lis 2012
Posty: 227
Skąd: Czestochowa
Wysłany: 2013-01-03, 12:51   

nawet jak jestem wylogowany mogę czytać moderatorium...to powinno być chyba tylko dla moderatorów....
 
     
Rammek 
Administrator


Pomógł: 48 razy
Dołączył: 11 Lis 2012
Posty: 3495
Skąd: Częstochowa

Wysłany: 2013-01-03, 13:15   

Coś się przestawiło ;)
Już powinno być ok. ;)
_________________
www.akwaczest.pl - Częstochowskie Forum Akwarystyczne

To co Nas łączy potrafi Nas podzielić.
 
 
     
MichałK 
Moderator


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 15 Lis 2012
Posty: 637
Skąd: Cz-wa Centrum
Wysłany: 2013-01-03, 13:35   

Teraz znikło mi całkowicie
_________________
http://akwaczest.pl/viewt...er=asc&start=15





 
     
Futrzak

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 15 Lis 2012
Posty: 227
Skąd: Czestochowa
Wysłany: 2013-01-03, 19:18   

mnie też...
 
     
Rammek 
Administrator


Pomógł: 48 razy
Dołączył: 11 Lis 2012
Posty: 3495
Skąd: Częstochowa

Wysłany: 2013-01-03, 22:46   

Dobra już wiem co trzeba zrobić :)
Nie mniej jednak dziwi mnie, że wcześniej działało.

Edit: Zrobione ;)
Dajcie znać czy działa ;)
_________________
www.akwaczest.pl - Częstochowskie Forum Akwarystyczne

To co Nas łączy potrafi Nas podzielić.
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0,265 sekundy. Zapytań do SQL: 9