FORUM AKWARYSTYCZNE CZĘSTOCHOWA

FORUM AKWARYSTYCZNE CZĘSTOCHOWA Strona Główna FORUM AKWARYSTYCZNE CZĘSTOCHOWA
CZĘSTOCHOWSKIE FORUM AKWARYSTYCZNE

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Mieczyki
Autor Wiadomość
szczupak0107 

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 06 Sty 2013
Posty: 390
Skąd: Cz-wa śródmieście
Wysłany: 2013-11-06, 21:11   Mieczyki

Piszę tutaj bo nie wiem gdzie.
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego przy moim poście- mieczyki weloniaste księżycowe w dziale sprzedam 2 str. zginęły linki do zdięć?
_________________
http://www.fotosik.pl/pok...0afa408d9d.html
 
     
kołek 
gettinhigh


Pomógł: 54 razy
Dołączył: 17 Lis 2012
Posty: 2254
Skąd: Częstochowa- Raków
Wysłany: 2013-11-06, 21:17   

Nic nie zniknęło. Skopiuję to co wklejone zostało w poście i dam spację za img by było widoczne.
[img]http://www.img.pl/yjmd.jpg[/img ]
[img]http://www.img.pl/Fjmd.jpg[/img ]
[img]http://www.img.pl/Jjmd.jpg[/img ]

Wydaje mi się, że źle zostały wklejone zdjęcia na forum.
 
     
Michał 
Administrator
współzałożyciel


Pomógł: 53 razy
Dołączył: 11 Lis 2012
Posty: 3183
Skąd: Częstochowa-Północ
Wysłany: 2013-11-06, 22:42   

coś nawet te linki do zdjęć nie działają, jakiś dziwny ten hosting na który wrzuciłeś foty, polecam www.pokazywarka.pl
_________________
375 L - Nature Aquarium - Borneo Wild
375 L - Nature Aquarium (aranż zlikwidowany)
27 L - Moje kostki z krewetkami
27 L - Borneo-Kostka


 
 
     
szczupak0107 

Pomógł: 15 razy
Dołączył: 06 Sty 2013
Posty: 390
Skąd: Cz-wa śródmieście
Wysłany: 2013-11-06, 23:02   

Wiecie u mnie jeżeli chodzi o komp. to cieniutko, nie wiem nawet co znaczą niektóre zwroty których używacie, wrzucałem fotki tym sposobem i były, teraz dawno nie zaglądałem dziś patszę a tu nie ma no i żdżiwko dlatego pytam.Poprzednio wchodziły mi zdjęcia teraz linki też nie wiem dlaczego,widać przydała by mi się jakaś korepetycja.
_________________
http://www.fotosik.pl/pok...0afa408d9d.html
 
     
kołek 
gettinhigh


Pomógł: 54 razy
Dołączył: 17 Lis 2012
Posty: 2254
Skąd: Częstochowa- Raków
Wysłany: 2013-11-06, 23:13   

Może na tym hostingu (serwerze na który wrzucasz zdjęcia) jest limit czasowy i automatycznie po miesiącu zdjęcia się kasują.

Teraz już jest późno ale jutro lub pojutrze wyślę ci wiadomość jak wrzucać bardzo łatwo zdjęcia.
 
     
Gaber 


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 15 Cze 2013
Posty: 297
Skąd: 42-200
Wysłany: 2013-11-06, 23:17   

Zdaje się, że forum posiada wbudowaną pokazywarkę zdjęć, zawsze na dole przy zakładaniu tematu i pisaniu odpowiedzi. :roll:
 
     
kołek 
gettinhigh


Pomógł: 54 razy
Dołączył: 17 Lis 2012
Posty: 2254
Skąd: Częstochowa- Raków
Wysłany: 2013-11-06, 23:40   

Posiada, lecz można dodawać je tylko w określonym formacie (bmp) i określonej rozdzielczości co jest znacznie trudniejsze niż wrzucenie ich poprzez hosting.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0,095 sekundy. Zapytań do SQL: 8