FORUM AKWARYSTYCZNE CZĘSTOCHOWA

FORUM AKWARYSTYCZNE CZĘSTOCHOWA Strona Główna FORUM AKWARYSTYCZNE CZĘSTOCHOWA
CZĘSTOCHOWSKIE FORUM AKWARYSTYCZNE

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Uwagi i usterki
Autor Wiadomość
Rammek 
Administrator


Pomógł: 48 razy
Dołączył: 11 Lis 2012
Posty: 3491
Skąd: Częstochowa

Wysłany: 2013-02-12, 15:34   

hornet napisał/a:
rammek 3x dzisiaj pisalem posta i doszedlem do max po czym wysylajac czekam dlugo i ch*j... Nie ma posta a strona wygaduje ze trzeba uzupelnic pole o tresc wiadomosci... 3x pisania po 30 min i jestem wk***iony...

Wyślij mi to na e-maila co pisałeś i zobaczę co jest grane ;)

kostrzewa87 napisał/a:
Rammek, kombinujecie coś z tym mini logiem dla windy 8 ?

Nie bo nie jest to priorytetem ;) Może być to wina skryptu, gdyż był on tworzony jak takiego windowsa jeszcze nie było. Może zostanie wypuszczona aktualizacja i zostanie to poprawione.
_________________
www.akwaczest.pl - Częstochowskie Forum Akwarystyczne

To co Nas łączy potrafi Nas podzielić.
 
 
     
hornet 
Mariusz


Pomógł: 11 razy
Dołączył: 06 Sty 2013
Posty: 563
Skąd: Słoneczna Kalifornia
Wysłany: 2013-02-12, 15:42   

co mam wyslac jak przepadly tresci ;(
_________________
Szanuję wszystko co trwa dłużej niż ludzie..

472 l ogólne R.I.P.

200L panoramix multirybex

38 l gupiczarnia

25l Schrimp World
 
     
Rammek 
Administrator


Pomógł: 48 razy
Dołączył: 11 Lis 2012
Posty: 3491
Skąd: Częstochowa

Wysłany: 2013-02-12, 15:45   

Ja wrzucałem już nie jeden artykuł i 0 problemu, a krótkie nie były ;)
Taki + pisania na kompie ;)
_________________
www.akwaczest.pl - Częstochowskie Forum Akwarystyczne

To co Nas łączy potrafi Nas podzielić.
 
 
     
Kaeste 


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 02 Sty 2013
Posty: 1139
Skąd: Częstochowa-Północ
Wysłany: 2013-05-20, 18:19   

Chyba już kiedyś to pisałem ale nie pamiętam. Czy wszystkim userom działa poprawnie SB? Bo u mnie niestety (i to na moim forum jest to samo - może to to że ten sam skrypt) SB po prostu nie działa i w ogóle nie da się wysłać żadnej wiadomości? Zaktualizowałem wszystkie pierdoły w przeglądarce ale nie wiem już co jest grane. Ma ktoś może taki przypadek?
_________________
40L - Krewetkoroom
200L - ZALANE 23.07.2014
 
     
kołek 
gettinhigh


Pomógł: 54 razy
Dołączył: 17 Lis 2012
Posty: 2254
Skąd: Częstochowa- Raków
Wysłany: 2013-05-20, 19:39   

Ja taki miałem na czfa problem co ty. Wysyłałem wiadomość na sb i musiałem odświeżyć stronę by widzieć wysłaną wiadomość. Możesz mieć tu podobnie, nie wiem od czego jest to zależne. Mi sb działa poprawnie.
 
     
Kaeste 


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 02 Sty 2013
Posty: 1139
Skąd: Częstochowa-Północ
Wysłany: 2013-05-20, 19:44   

nie wiem co zrobiliście ale zaczął po długim okresie nie działania działać :) Express
_________________
40L - Krewetkoroom
200L - ZALANE 23.07.2014
 
     
Rammek 
Administrator


Pomógł: 48 razy
Dołączył: 11 Lis 2012
Posty: 3491
Skąd: Częstochowa

Wysłany: 2013-05-20, 22:11   

Nikt nic nie zrobił ;)
Z racji tego, że wszystkim działa, a Tobie nie działało to problem było po Twojej stronie ;)

Grunt, że działa ;)
_________________
www.akwaczest.pl - Częstochowskie Forum Akwarystyczne

To co Nas łączy potrafi Nas podzielić.
 
 
     
Kaeste 


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 02 Sty 2013
Posty: 1139
Skąd: Częstochowa-Północ
Wysłany: 2013-05-21, 10:21   

Odpisałem wczoraj kołkowi niestety bez odpowiedzi ale podziałało chwilkę i znowu lipa :/ Sprawdziłem u siebie na trzech kompach i tylko w win 7 nie działa. Może ktoś mnie naprowadzi gdzie jest błąd u mnie? Może ktoś miał taki błąd.
_________________
40L - Krewetkoroom
200L - ZALANE 23.07.2014
 
     
Rammek 
Administrator


Pomógł: 48 razy
Dołączył: 11 Lis 2012
Posty: 3491
Skąd: Częstochowa

Wysłany: 2013-05-21, 10:38   

Te same przeglądarki?
_________________
www.akwaczest.pl - Częstochowskie Forum Akwarystyczne

To co Nas łączy potrafi Nas podzielić.
 
 
     
Kaeste 


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 02 Sty 2013
Posty: 1139
Skąd: Częstochowa-Północ
Wysłany: 2013-05-21, 10:51   

Te same i tak samo ustawione i zsynchronizowane :/ i dlatego nie wiem ocb :(
_________________
40L - Krewetkoroom
200L - ZALANE 23.07.2014
 
     
Spicy99 


Pomógł: 30 razy
Dołączył: 15 Lis 2012
Posty: 1010
Skąd: Częstochowa - Północ
Wysłany: 2013-05-21, 16:54   

Próbowałeś wyczyścić ciasteczka dla tego forum? One czasami blokują autoodświeżanie.
_________________
Było m.in. ~60l
Jest - 128l - ogólne


,,Rybom woda, ludziom zgoda'' - Aleksander Fredro
 
 
     
Rammek 
Administrator


Pomógł: 48 razy
Dołączył: 11 Lis 2012
Posty: 3491
Skąd: Częstochowa

Wysłany: 2013-05-21, 17:14   

Najlepiej zrób sobie czyszczenie Ccleaner'em przy wyłączonej przeglądarce.
Nie mniej jednak nigdy problemów z SB nie było, więc nie możesz mieć starych ustawień dla niego.
Sprawdź jeszcze inną przeglądarkę (np. Chroma).
_________________
www.akwaczest.pl - Częstochowskie Forum Akwarystyczne

To co Nas łączy potrafi Nas podzielić.
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0,102 sekundy. Zapytań do SQL: 8